Bendrosios privatumo nuostatos

Malonu, jog lankotės mūsų internetiniame puslapyje. Mūsų įmonė UAB „Artibalta“ (toliau - Artibalta) vertina jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami mūsų svetainėje jaustumėtės saugiai.

Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į Artibaltą norėdami:

  • gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
  • reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
  • nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Taip pat šią informaciją galite keisti savo vartotojo paskyroje.

Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės norėdami įvykdyti jūsų užsakymą, kurie yra:

  • siuntų pristatymo tarnyba, kurie naudoja jūsų asmens duomenis siekiant užtikrinti prekių pristatymą;

Jeigu už mūsų elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes mokate internetinės bankininkystės sistemoje, tokiu atveju jūsų duomenų ir mokėjimo saugumą užtikrina banko serveris, kuriame atliekate mokėjimą.


Naujienlaiškiai

Jūsų pateiktą el. pašto adresą naudojame informacijai apie specialius pasiūlymus ar akcijas, naujus produktus ar kitai, su mūsų įmone susijusiai informacijai, siųsti.

Jūs bet kada turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kurie yra tvarkomi UAB Artibalta, reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Teisę tvarkyti asmens duomenus tiesioginės rinkodaros tikslais Jūs bet kada galite atšaukti šiais būdais:
- kreiptis el. paštu info@artbalt.lt su laisvos formos prašymu.

Duomenų tvarkymo terminas: 3 metai nuo sutikimo gavimo datos.

Asmens duomenis galime perduoti tretiesiems asmenims, kurie užtikrina el. laišku siuntimą reklamos tikslais, taip pat reklamos platformoms Facebook, Google, tikslinės auditorijos formavimo tikslais.

Lankydamiesi mūsų svetainėjė Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.

Naudojamų slapukų sąrašas:

PrestaShop-7e4089dff311b1d5e3d3e1f516f903ec

PrestaShop-b407706389707b39aec0b7b6169466d5

__lglaw

_ga

_gat

_gid

Kaip nutraukti slapukų naudojimą?

Įspėjame, jog slapukų blokavimas gali nutraukti vartotojo priegą prie tam tikrų svetainės funkcijų ir jų veikimo, ko pasekoje naršymas gali tapti neefektyvus arba neįmanomas.

Jeigu nepageidaujate, jog duomenys apie jūsų naršymą mūsų svetainėje būtų renkami, galite nesutikti su tuo keisdami savo naršyklės nustatymus. Priklausomai nuo naršyklės kurią naudojate, nuorodose rasite instrukcijas kaip nutraukti slapukų naudojimą.

Naršyklė Explorer

Naršyklė Chrome

Naršyklė Firefox

Naršyklė Safari

Naršyklė Opera